• sub_head_bg

Borongan Héjo Amber Kaca Penting Minyak Roller Botol

Beuheung: 18-400
Pcs / CTN: 768
Tiung kaca ambér nyegah degradasi UV sareng ngajaga minyak penting aman. Kaca henteu kapangaruhan ku minyak anu kuat sapertos jeruk.
Botol kaca ieu cocog pikeun nyimpen sareng mayungan cairan. Botol kaca anu disegel sareng bocor-buktina ieu dirancang pikeun ngajaga kasegaran sareng nilaina. Botol gelas tiasa nahan minyak atsiri, formulasi semprot sareng cairan sanés. Sampurna pikeun minyak atsiri, parfum, réagen, pil, farmasi, jst.

PUNTEN CATET
Pilihan Caps sareng Top bakal sayogi.


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran Produk Botol Rolling Minyak Penting Amber Kaca
Bahan Kaca
Ukuranna 5ml, 10ml, 15ml, 20ml, 30ml, 50ml, 100ml
Kustomisasi Leres
Warna Héjo
Palayanan  layar sutra, stamping panas, ibun, labél, warna percetakan sareng anu sanésna
Palabuhan Lianyungang, Shanghai, Ningbo
Pamayaran T / T

Botol minyak ésénsial mangrupikeun produk utami Xuzhou Jiamei Glass Manufacture Co., Ltd. Botol minyak esensial kaca amber héjo mangrupikeun salah sahiji diantarana. Botol minyak héjo didamel tina gelas amber. Botol gelas didamel ngalangkungan bahan baku, produksi olahan, lebur, citakan, pangubaran panas sareng prosés sanésna. Gelas didamel tina keusik quartz, anu leyur dina suhu luhur kalayan bahan bantu sanésna teras lebet kana kapang kanggo bentukna. Éta populér di masarakat kusabab penampilanana sampurna , kamampuanna pikeun nyimpen cairan sareng ngajagi cairan tina sinar ultraviolét. Ku cara ieu, anjeun tiasa aman sareng merenah ngabungkus sareng ngangkut produk cair anjeun. Ogé, éta tiasa dianggo deui, janten cairan di jero tiasa dikumbah sareng dianggo deui.

Spesifikasi botol minyak amér silinder kaca minyak olahan spésifikasi kalebet 5ml, 10ml, 15ml, 20ml, 30ml, 50ml, 100ml. Spésifikasi anu bénten-bénten tiasa nyumponan kabutuhan anu béda sareng pantes dibeli. Diaméter unggal jinis botol minyak olahan nyaéta 18 cm. botol minyak halus dipasang ku tutup hipu, éta henteu ngan ukur ningkatkeun tingkat penampilanna, tapi ogé épéktipna. Panutupna misahkeun cairan ti dunya luar pikeun nyegah volatilisasi cairanana. Perusahaan kami gaduh percetakan layar, stamping panas , ibun, labél, warna percetakan sareng prosés sanésna, anjeun tiasa ngarobih pola atanapi LOGO anu anjeun peryogikeun. Kami bakal nyalin gambar anu anjeun sayogi pikeun mastikeun kapuasan anjeun.

Tangtosna, upami anjeun ngagaduhan patalékan, mangga ngahubungan staf jasa palanggan kami. Upami ku alesan naon anjeun henteu wareg sareng produk, kami bakal menerkeun éta sareng ngolah pengembalian dana. Di dieu, kami ngahargaan palanggan sareng ngusahakeun pisan pikeun mastikeun yén unggal urutan anu urang lengkepkeun nyugemakeun.

Essential oil bottle5
Essential oil bottle4

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami