• sub_head_bg

Botol Héjo Botol Héjo kanggo minyak kalayan Tutup

Volume: 15ml, 30ml, 60ml, 120ml, 250ml, 500ml
Pcs / CTN: 240
Bahan: Kaca
Warna : Héjo
Kustomisasi: Leres
Palayanan: layar sutra, stamping panas, frosting, label, warna percetakan sareng anu sanésna
Palabuhan: Lanyungang, Shanghai, Ningbo
Pamayaran: T / T


Detil Produk

Tanda Produk

Botol kaca boston héjo didamel tina gelas héjo anu kuat sareng gaya, héjo kobalt éndah henteu ngan ukur katingali saé, tapi ogé ngajagaan botol anjeun tina sinar ultraviolét anu ngabahayakeun. Éta tiasa dipasihan LID anu béda pikeun ngahontal épék anu béda. Éta nahan cairan sapertos aromaterapi campuran minyak atsiri, campuran minyak atsiri, kosmétik sareng parfum, laboratorium sareng bahan kimia.

Botol minyak olahan héjo mangrupikeun ukuran anu sampurna pikeun nyocogkeun sadaya kabutuhan anjeun, naha anjeun nuju ngumbara sareng ngumbara, atanapi disimpen dina kulkas atanapi kabinet dapur anjeun, botol semprot ieu bakal pas dina jumlah anu leres henteu nyandak tempat anjeun. Botol 15ml Boston , contona, langkung cocog pikeun perjalanan. Anjeunna ngagaduhan seueur spésipikasi anu béda pikeun nyayogikeun hirup anjeun.

Kapasitas Ukuran beuheung Pcs / kotak Beurat / PCS Jangkungna / PCS Diameter
15ml 18-400 540 27.1g 6.8cm 2,5cm
30ml 20-400 360 46.1g 7,8cm 3,3cm
60ml 20-400 240 55,5g 9,4cm 3,9cm
120ml 22 / 24-400 128 107,9g 11.3cm 4,9cm
250ml 22-400 60 165,9g 13,9cm 6.1cm
500ml 28-400 60 241.2g 16.8cm 7,5cm

Éta pisan saderhana dianggo. Cabut tutupna sareng tuang cairan anu anjeun hoyong tahan. Nalika tuang, punten cobian ulah tumpah, supados henteu runtah. Sawaktos Anjeun parantos réngsé, pasang tutupna deui sareng pasang. Produk kami kedap udara, janten anjeun henteu kedah hariwang ngeunaan kabocoran kosmétik anjeun. Anjeun ogé tiasa ngabersihkeun botol sareng nganggo deui saatos nganggo éta. Sanés ngan ukur ngahémat artos, tapi ogé panyalindungan lingkungan. Mangrupikeun kauntungan anu saé sabab anjeun tiasa nganggo sareng ngaraosan manpaat produk anu kualitas luhur terus-terusan.

Perusahaan kami gaduh percetakan layar, stamping panas, frosting, labél, warna percetakan sareng prosés sanésna, kami bakal sampurna nyalin gambar anu anjeun nyayogikeun, pikeun mastikeun kapuasan anjeun.

Upami anjeun ngagaduhan patarosan, mangga ngahubungan kami. Salesman kami bakal aya dina jasa anjeun kalayan sepenuh hati, sareng kami ngaharepkeun nyimpulkeun bisnis anu pikaresepeun sareng anjeun.

PUNTEN CATET

Rupa-rupa tutup pikeun dipilih, sareng sampul sadayana kualitas-luhur pikeun mastikeun segel ketat.

Boston bottle4
Boston bottle3

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami