• sub_head_bg

Grosir Kobalt Kandel Biru Babak Kaca Kendi Boston

Pcs / CTN: 128
Warna : kobalt biru
Kapasitas: 15ml, 30ml, 60ml, 120ml, 250ml, 500ml
Palayanan: layar sutra, stamping panas, frosting, label, warna percetakan sareng anu sanésna
Palabuhan: Lianyungang, Shanghai, Ningbo
Pamayaran: T / T


Detil Produk

Tanda Produk

Botol Botol Kaca Boston, Masing-masing kalayan Droppers Kaca Tip Tapered-Tip. Kaca Berwarna Ngalindungan Ngadékomposisi Kimia. Éta nyepeng sadaya minyak atsiri anjeun kalayan sampurna bari ngajaga rumus aslina. Gelas warna biru nyayogikeun panyalindungan ultraviolét, utamina penting pikeun aromaterapi, minyak atsiri & perawatan hérbal pikeun ngajaga pangaruh anu nguntungkeun. Ogé pikeun sabun cair, sabun piring, losion, campuran minyak atsiri aromaterapi, sampo, nyeuseuh awak, cuci mulut, pembersih tangan, minyak pijat, bahan kadaharan sareng seueur deui.

Bahan anu aman sareng séhat - anjeun tiasa aman nganggo campuran botol semprot. Henteu raos, BPA Gratis, bebas timah. Botol minyak atsiri anu dieusian ieu ngandung nol karacunan pikeun mastikeun yén teu aya bahaya penetrasi kana produk anjeun. Unggal botol serelek dina bungkus produk ieu awét sareng tiasa dianggo deui. Émut pikeun ngabersihkeun éta saatos panggunaan munggaran sareng jaga leres-leres. Desain anu tiasa dianggo janten Botol Semprot ieu salaku pilihan héjo anu unggul pikeun botol semprot palastik polutan sareng pilihan hemat tunai anu saé. Éta gampang dibersihkeun sareng khususna dirancang pikeun sanitizer anu sampurna sareng panyegaran panyegaran udara.

Ieu di handap aya spésifikasi pikeun produk ieu.

Kapasitas Ukuran beuheung Pcs / kotak Beurat / PCS Jangkungna / PCS Diameter
15ml 18-400 540 27.1g 6.8cm 2,5cm
30ml 20-400 360 46.1g 7,8cm 3,3cm
60ml 20-400 240 55,5g 9,4cm 3,9cm
120ml 22 / 24-400 128 107,9g 11.3cm 4,9cm
250ml 22-400 60 165,9g 13,9cm 6.1cm
500ml 28-400 60 241.2g 16.8cm 7,5cm

Upami anjeun ngagaduhan patalékan anu anjeun hoyong konsultasi, anjeun tiasa ngahubungi staf layanan palanggan kami, aranjeunna bakal ngajawab pikeun anjeun. Kami bakal ngawula ka Sadérék kalayan ati sareng ngarep-ngarep ngahontal kerjasama anu pikaresepeun sareng anjeun.

Perusahaan kami gaduh percetakan layar, stamping panas, frosting, labél, warna percetakan sareng prosés sanésna, anjeun tiasa ngaropea pola sareng téks. Henteu ngan ukur tiasa ngajantenkeun konsumen ngabedakeun produk anjeun, tapi ogé ningkatkeun tingkat tampilan produk, langkung tiasa dipikacinta ku masarakat.

PUNTEN CATET

Aya sababaraha rupa topi sareng topi kanggo dipilih.

Boston bottle4
Boston bottle3

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami