• sub_head_bg

Botol Persegi Minyak Esensial Grosir Transparan

Warna : Transparan

Kapasitas: 15ml, 25ml, 35ml, 50ml, 100ml

Aplikasi: Sampurna pikeun ngamuat sababaraha rupa minyak, sapertos minyak esensial majemuk, minyak nabati, inti, parfum, minyak pijat sareng sajabana

Bahan : Kaca

Palabuhan: Lianyungang, Shanghai, Ningbo

Pamayaran: T / T


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran Produk Botol minyak atsiri kaca
Kapasitas 10ml, 25ml, 35ml, 50ml, 100ml
Warna Jelas
Kustomisasi Leres
Pamayaran T / T
Gaya Sampel
Pamakéan Botol minyak penting
Palayanan layar sutra, stamping panas, ibun, labél, warna percetakan sareng prosés anu sanés


Botol minyak olahan kuadrat kasohor ku masarakat kusabab desainna unik. Éta bénten sareng silinder tradisional sareng bentukna unik. Dibandingkeun sareng bentuk silinder, bentuk pasagi botol minyak katingali langkung sudut, henteu nyababkeun kacapean visual masarakat. Tapi éta tetep mangrupikeun jenis botol minyak atsiri. tiasa nyimpen minyak atsiri, parfum, minyak urut sareng cairan sanés. Éta ngajaga minyak atsiri anjeun aman, ngarah moal kapangaruhan ku minyak pedas sapertos minyak jeruk. Éta didamel tina gelas. Sareng nalika anjeun parantos bérés nganggo cairan aslina, anjeun tiasa ngagulung deui sareng nganggo deui. Desain anu tiasa dianggo tiasa masihan sumbangan anu hadé pikeun mayungan lingkungan.

Warnana transparan sareng tiasa ngagambarkeun sinar panonpoé, janten geulis pisan. Spésifikasi botol minyak atsiri kuadrat nyaéta 15ml, 25ml, 35ml, 50ml sareng 100ml. Desain ieu nyayogikeun anjeun rupa-rupa pilihan pikeun konsumén, tapi ogé pikeun anjeun hirup pikeun nambihan seueur kanyamanan sareng ngirangan sababaraha jinis kasulitan. Sababaraha ukuran cocog pikeun dibabawa, merenah pas dina dompét anjeun, sababaraha cocog pikeun dianggo di bumi, sareng sababaraha rupa spésifikasi pikeun pilihan anjeun.

Kami gaduh layar sutra, stamping panas, frosting, label, warna percetakan sareng prosés anu sanés, janten kami tiasa ngarobih logo sareng pola anu béda anu anjeun peryogikeun. Urang tiasa ngarobih Logo anu sami pikeun anjeun numutkeun gambar aslina anu anjeun sayogi. Panutup tina botol minyak rupa pasagi gaduh seueur gaya, fungsi lengkep, anjeun tiasa milih panutupna sasuai ka kabutuhan anjeun. Tangtosna, produk kami kualitas luhur, anjeun tiasa yakin yén cairanana moal bocor.

Naon anu anjeun peryogikeun tiasa ngahubungi palayanan pelanggan, kami bakal ngawula ka anjeun kalayan sepenuh hati.

Essential oil bottle5
Essential oil bottle4

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami